Bilder

Nedan följer ett antal bilder från det tidningsreportage som gjordes om föreningen i 1959. Artikeln i sin helhet finns att läsa här.
Uppställning framför Hus 2
Uppställning framför Hus 2
Hemma hos Putte Wickman på Måbärsstigen 22
Hemma hos Catrin Westerlund och Putte Wickman på Måbärsstigen 22
Hemma hos Allan Schulman
Hemma hos Allan Schulman på Måbärsstigen 26
Hemma hos Pekka Langer och Bibbi på Måbärsstigen 28
Hemma hos Pekka Langer och Bibbi på Måbärsstigen 28
Hemma hos Lars Ramsten
Hemma hos Lars Ramsten på Måbärsstigen 36
Hemma hos Per Persson på Måbärssstigen 48
Hemma hos Egon Kjerrman
Hemma hos Egon Kjerrman på Måbärsstigen 74

Glada 60-talet

Fotbollsplanen ’Tinken’ på 60-talet
Henning Martens tvättar sina fönster
Utanför hus 3
Utanför hus 4
Hemma hos familjen Schulman
Allan Schulman i 26:an njuter av sina rosor i trädgården
Av Johan Langer på Radiohusens Facebooksida: Bilden tagen på baksidan till Måbärstigen 28. Min pappa överraskade min syster Jannike när hon fyllde 13 år med att bjuda in popgruppen Friends (inte att förväxla med en senare grupp med samma namn) De var min systers favoritgrupp vid den tiden (vid sidan av Hepstars). De höll en konsert för enbart henne - men man kunde notera att det samlades en hel del nyfikna nere på Griftegårdsvägen under konserten som undrade vad det var som pågick. Flickan med det mörka håret heter Susanne Kössler - med smeknamnet Kyssen. Hennes familj bodde två dörrar bort i radhuset. En flicka skymtar bakom Jannike och är förmodligen Annika (Ankan) Schulman. Misstänker att min lillebror Joakim Langer skymtar bakom Jannike Dillon med Inger Söderholm, Brita Catharina Margaretha Langer, Jannecke Schulman och Leif Schulman
Skrivet av Johan Langer, son till Pekka Langer, på Radiohusens Facebooksida: ”Bilden tagen på baksidan till Måbärstigen 28. Min pappa överraskade min syster Jannike när hon fyllde 13 år med att bjuda in popgruppen Friends (inte att förväxla med en senare grupp med samma namn) De var min systers favoritgrupp vid den tiden (vid sidan av Hepstars).
De höll en konsert för enbart henne – men man kunde notera att det samlades en hel del nyfikna nere på Griftegårdsvägen under konserten som undrade vad det var som pågick. Flickan med det mörka håret heter Susanne Kössler – med smeknamnet Kyssen. Hennes familj bodde två dörrar bort i radhuset. En flicka skymtar bakom Jannike och är förmodligen Annika (Ankan) Schulman. Misstänker att min lillebror Joakim Langer skymtar bakom Jannike Dillon med Inger Söderholm, Brita Catharina Margaretha Langer, Jannecke Schulman och Leif Schulman.”

Detaljbilder